Buitenactiviteiten

 

Leuke groepsactiviteiten op het Friese platteland
Bent u op zoek naar een gezellig dagje uit in een groene omgeving? Dan bent u bij recreatieboerderij Lindelaar aan het juiste adres! Op een groot en prachtig aangelegd landschapspark bevindt zich onze verbouwde en knus ingerichte boerderij. Het landgoed van maar liefst tien hectare biedt u letterlijk en figuurlijk alle ruimte die u zich kunt wensen.

 

Actieve buitenactiviteiten met een landelijk tintje
In dit landelijke decor organiseren wij leuke en actieve buitenactiviteiten;hooivork darten, boogschieten, klootschieten of – als u niet bang bent voor natte voeten – polsstokspringen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor diegenen die om welke reden dan ook niet mee kunnen/willen doen, er is een looproute langs de activiteiten. Op het park bevinden zich verschillende terrasjes en bankjes waar zij heerlijk kunnen zitten en de activiteiten bekijken en aanmoedigen.

 

De buitenactiviteiten van de Lindelaar:

 

Boogschieten: Van de instructeur leert u de fijne kneepjes van het handboogschieten, het valt nog niet mee om de roos te raken. Deze Olympische sport leent zich uitstekend voor individuele prestaties. Maar ook als teamactiviteit: nadat de groep zich heeft verdeeld in kleine teams wordt er afgesloten met een wedstrijdje waar uiteraard maar één team kan winnen.

Min aantal deelnemers: 8
Prijzen op aanvraag

Hooivork Gooien: Tijdens dit spel gaat het erom wie zijn hooivork het verste weg kan gooien. Wist u dat er zelfs een wereldrecord ‘hooivork gooien’ bestaat? De wereldrecordhouder gooide de hooivork maar liefst 31.33m ver. En u?


Min aantal deelnemers: 8
Prijzen op aanvraag

 

 

 

Klootschieten:

Bij dit spel gaat het om het werpen van een kloot (bal) over een uitgezet parcours in het park. Het hele parcours lang strijden twee teams tegen elkaar. Klootschieten is zeer geschikt als bedrijfsuitje of groepsuitje. Samen met uw familie, vrienden of collega’s en een  begeleider gaat u het park in en voert u een spannende strijd met veel lol! Gooi die kloot verder dan uw tegenstanders en finish als eerste.

Min aantal deelnemers: 15
Prijzen op aanvraag

 

Polsstok springen: Polsstokverspringen (ook bekend als fierljeppen) is ontstaan uit noodzaak die er in gebieden van weilanden met veel sloten was, om makkelijk over deze sloten heen te kunnen springen. Maar buiten dat polsstokspringen dus heel handig kan zijn is het vooral erg leuk om te doen! Wie springt er over de sloot en wie haalt een nat pak? Maar ook als u een nat pak haalt niet gertreurd, er zijn douches op de Lindelaar aanwezig!

Min aantal deelnemers: 8
Prijzen op aanvraag

 

 

Voor een regenachtige dag of een binnenactiviteit:

 

 

Workshop Koken: In de professionele keuken van Lindelaar gaat u onder begeleiding van Kok Sietze Jan aan de slag met het bereiden van Italiaanse of Griekse gerechten. En natuurlijk na het koken genieten van wat jullie hebben klaar gemaakt!

 

 

Aantal deelnemers: min: 8 – max: 15   Prijzen op aanvraag 

Oud Hollandse Spelen: In onze verbouwde, verwarmde en sfeervolle boerenschuur staan een aantal originele oud Hollandse spelletjes voor u opgesteld, zoals sjoelen, ringwerpen, blikgooien en nog veel meer. Uw gezelschap wordt opgesplitst in teams. En u raadt het al; u strijdt tegen elkaar! Teamspirit en teambuilding zijn hier de keywords! Overtref en overtroef uw tegenstander met deze behendigheidsspelen en win aan het einde van de dag de trofee!


Min. aantal deelnemers: 15   Prijzen op aanvraag
 

 

 

 

Expeditie Robinson, dé tv-hit van afgelopen seizoenen: Jullie strijden op diverse proeven. Om deze proeven goed te kunnen doorlopen is een combinatie tussen kracht, creativiteit, behendigheid, durf en natuurlijk doorzettingsvermogen essentieel. De proeven zorgen voor echte Robinson beleving. Het winnende team zal tijdens de eilandraad beslissen wie de echte Robinson is. Hieronder vindt u een greep uit de expeditie onderdelen van Expeditie Robinson.

 

 • Vuurproef
 • Constructieopdracht
 • Ontsnappingsproef
 • Handboogschieten
 • Teamgames
 • Puzzel
 • Shoot out Proef
 • Mega Jenga

Prijzen op aanvraag

Teambuilding Friesland:

De naam van dit arrangement verraadt zichzelf al. Teambuilding Friesland is een samenwerkingsprogramma. Op een veld staan verschillende teambuildingsactiviteiten klaar. Deze zullen per team opgelost moeten worden. De opdrachten zijn nog niet zo makkelijk. Dus er moet goed worden samengewerkt. De volgende activiteiten kun je verwachten in dit programma:

 • Traffic Jam
 • De Bom
 • Spinnenweb
 • Tangram
 • Lange Ladder
 • Knoop in Touw
 • Blind Vierkant

Aantal: Vanaf 10 deelnemers
Prijzen op aanvraag
Lengte: Circa 2 uur

 

 

 

Ontmasker de mol! (GPS-spel)Ontmasker de mol is een stadsspel, waarbij er in teams gestreden wordt voor punten. Maar in elke team is er een “mol”, die de boel probeert te saboteren. Het spel vindt plaats vanaf onze locatie, de Lindelaar in Terwispel. Na de uitleg van het spel gaan jullie in teams op pad. Er zijn verschillende uitdagende opdrachten, waarbij er punten voor het team te verdienen zijn. Elk team zal proberen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alleen zal “de mol” proberen de boel te saboteren en het punten aantal zo laag mogelijk proberen te houden. Na elk onderdeel moet iedereen aangeven wie “de mol” zou kunnen zijn. En ook hier zijn weer punten mee te verdienen. (Voorbeelden van mogelijke opdrachten: Foto-opdracht, de bom en GPS-challenge en…….???) Ontmasker de mol is een erg leuk spel, waarbij verdenkingen, emoties, inzet en wantrouwen elkaar in een snel tempo afwisselen.

 

Aantal: 10 tot 100 deelnemers
Lengte: circa 2,5 uur
Prijzen op aanvraag