Groepsarrangementen

 

Gezellige en actieve familiedag

Gezellig met de familie iets leuks doen. Ter ere van uw verjaardag, een jubileum of gewoon zomaar…  Samen actief bezig zijn, gezellig bijpraten én goed eten en drinken. Van kinderen (vanaf 8 jaar) tot opa en oma; wij hebben activiteiten voor alle leeftijden, zoals  handboogschieten, klootschieten en hooivorkgooien. Kinderen vinden het ook heerlijk om gewoon lekker te spelen in ons park, terwijl de volwassenen bijvoorbeeld borrelen en bijpraten. Bij de Lindelaar stelt u uw eigen middag- of dagprogramma samen waarbij u de keuze heeft uit verschillende activiteiten en verschillende mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. Wilt u ontvangst met koffie en gebak, een smakelijke boerenlunch en/of een heerlijk buffet of barbecue? Wij regelen het voor u.

 

Bedrijfsuitjes in Terwispel

Wilt u met uw klanten of medewerkers een leuke dag of middag actief bezig zijn? Vergaderen in een inspirerende omgeving gecombineerd met leuke activiteiten? Kom voor een gezellig en actief bedrijfsuitje of vergaderarrangement naar de Lindelaar. U heeft de keuze uit verschillende landelijke activiteiten die elk ca. 1,5 duren. Er zijn meer actieve en rustigere onderdelen, zodat iedereen binnen uw bedrijf een leuke dag of middag kan hebben. Bij groepen van meer dan 20 personen worden wisselprogramma’s gedraaid. Bekijk alle activiteiten en onze mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. De activiteiten zijn goed te combineren met een vergaderarrangement.

 

Gezellig en actief groepsuitje

Gezellig met een groep iets leuks doen. Ter ere van een verjaardag, een jubileum of gewoon zomaar… Samen actief bezig zijn, gezellig bijpraten én goed eten en drinken. Kom voor een gezellig en actief groepsuitje naar de Lindelaar. Bij de Lindelaar stelt u uw eigen middag- of dagprogramma samen waarbij u de keuze heeft uit verschillende activiteiten en verschillende mogelijkheden op het gebied van eten en drinken.. Wilt u ontvangst met koffie en gebak, een smakelijke lunch en/of een heerlijk buffet of barbecue? Wij regelen het voor u.

 

 

Actieve familiedag / groepsuitje: U wilt een familiedag organiseren of ‘gewoon’ een leuke dag hebben met een groepje vrienden? Uw verjaardag vieren maar niet weer thuis in een kringetje zitten? Kom voor een familiedag of groepsuitje naar de Lindelaar. Een geheel verzorgde dag inclusief leuke activiteiten in een prachtige, landelijke omgeving!
Vergaderen of actief bedrijfsuitje: Voor bedrijven hebben wij speciale vergaderarrangementen en actieve programma’s voor onvergetelijke bedrijfsuitjes.
Vrijgezellenfeest: Ook voor een vrijgezellenfeestje kun je op de Lindelaar terecht. Een actief programma en een gezellige barbecue is altijd een succes. En wellicht daarna nog even op stap in Drachten, Heerenveen of Leeuwarden?

 

Kinderfeestje: Voor kinderen vanaf 8 jaar organiseren wij actieve kinderfeestjes. Volledig verzorgd, u heeft er dus zelf geen werk of zorgen van!

Feestje? De verbouwde, sfeervolle boerenschuur is ook een unieke locatie voor bruiloften en partijen. In overleg met u wordt het feest volledig naar uw wensen aangekleed. In de zaal kunnen honderd gasten worden ontvangen. Wilt u hier meer van weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook in de winter! Wij zijn het hele jaar geopend. Ook ’s Winters bieden wij diverse actieve activiteiten. De combinatie met fakkels, kampvuur en gluhwein maakt ook een winterse bijeenkomst op de Lindelaar onvergetelijk!